Maarten heeft de Amsterdamse school voor gezondheid zorg afgerond en is actief geweest als Verzorgende in de zorg van 1998 tot 2014.

Ook rondde hij de training tot Massage therapeut af op de Akademie voor massage en beweging therapie in 2008 en trainde zich tot Ademwerk therapeut.

www.akademie.nl

Maarten raakte in aanraking met Tai chi en Chi kung in 2003. Na wat losse docenten te hebben uitgeprobeerd ontmoette hij Oscar Munoz Galeano, een Chi Kung en Tai Chi docent die rechtstreeks leerling is van de “lineage-holder”  Chen Xiao Wang, van de oudste meest oorspronkelijke Tai Chi style, de Chen style. Dit was in 2005. Ook heeft Maarten les gehad van Master Chen Bin.

www.taijicentre.nl

Geschoold in traditionele meditatie zoals Chán, Zen en Satsang laat Maarten zich inspireren op het terrein van Bewustzijn en heeft hij opleidingen gevolgd binnen het veld van Emotioneel lichaamswerk.

Gratis E-book

Mail mij 3 email adressen van eventueel geinteresseerden naar mailtaichiwell@gmail.com en ontvang gratis het Chi kung en Tai chi e-book ter waarde van €20:

“De Gong fu van eenvoud”

Team member
Maarten Beets
Wellness & Mindful Coach
Maarten Beets
Wellness & Mindful Coach
Maarten Beets
Wellness & Mindful Coach